Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Onursu
Onursu

Firdevs Cenneti

Yorum

Firdevs Cenneti

( 3 kişi )

6

Yorum

12

Beğeni

5,0

Puan

174

Okunma

Firdevs Cenneti

Firdevse giden yeşil yol
Cennetlerin en güzeli en yükseği
Köprüden sonra tüm selim kalplerin yakın olduğu yer
Irmağın kenarındaki ağaçların gölgesinde hurilerinle eyleştiğin

Pınarlar sen nereye istersen oraya akar
İçlerinde süt şarap bal ve kevser var
Nereye baksan göreceğin en muhteşem manzara
Yakınlar için Allahın sakladığı en gizli hazine

O yaradılışta gözler Allahı görür
Onu gören yüzler nur üzere nur olur
Her an Hak ile ol bunu elde etmek istersen
Her işinde doğru ol eğer sen de Firdevse talipsen

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Firdevs cenneti Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Firdevs cenneti şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Firdevs Cenneti şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Onursu
Onursu, @onurunlu
8.9.2025 23:53:22
Resurrection Ertugrul ile kendini dirilttirdi mitne hakan fidan. mitne deil aslında fitneyim dedi halbuki deccalin ta kendisi. bu dünyada bi işi yok edix hakan fidan. Okul diye bir şeye gerek yok. Tüm okullar bir daha açılmamak üzere kapatılmalıdır. Rasulullah devrinde okul yoktu.
Onursu
Onursu, @onurunlu
8.9.2025 23:35:52
Milli istihbarat tekrnolojix kapatılsın. İstihbarat diye bir şeye gerek yok.
Onursu
Onursu, @onurunlu
8.9.2025 22:43:59
Tün bağcıklı ayakkabılar kaldırılsın. Tüm bağcıklar yakılsın. Bağcıklarla büyü sihir yapıyorsunuz.

Onursu tarafından 8.9.2025 22:47:15 zamanında düzenlenmiştir.
Onursu
Onursu, @onurunlu
8.9.2025 22:09:54
O cehennemden çıkan çılgın türk değil ki tek gözlü fitenin cehennemden çıkardığı münafıklar.
Onursu
Onursu, @onurunlu
26.8.2025 23:09:05
Laiklik Kuranı Kerime zıt bir kavramdır. Laiklerin cennete gideceği şüphelidir. Allah Kuranı Kerimde her kim Allahın indirdiği ile hükmetmezse onlar fasıkların ta kendileridir buyuyor. Bir başka ayette her kim Allahın indirdiği ile hükmetmezse onlar kafirlerin ta kendileridir buyuruyor. Laikler tövbe etsinler. Müslümanım diyen bir insanın şeriattan başka bir yol araması düşünülemez. Bu laik sistemde yakında suyumuzda soyumuzda kesilecek maalesef. Şeriata göre Müslümanlar arasında hüküm Kuran ve sünnete göre hristiyan ve yahudiler arasındaki hükümler ise Tevrata göre verilir. Kanunlarımız bu şekilde düzenlenmelidir. Kafa kağıtlarında din ibaresi olmalıdır.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL