Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
arslan gazioğlu
arslan gazioğlu

Devr-i Âlem

Yorum

Devr-i Âlem

1

Yorum

6

Beğeni

0,0

Puan

229

Okunma

Devr-i Âlem

Devr-i Âlem



Yıllardır içimde haykırır bir ses
Silmek istesende hiç silemezsin
Nasıl feryat eder ciğer de nefes
Bilmek istesende hiç bilemezsin

Takvimler de oku var ile yoğu
Can verir alevden kaçan her buğu
Sen bir ölümlüsün değilsin kuğu
Gülmek istesende hiç gülemezsin

Göz nurunu senden ayrı koyarlar
Giyiniksen hemencecik soyarlar
Cesedini mezarına yayarlar
Ölmek istesende hiç ölemezsin

Sanma birleşecek sevdalı kollar
Zaman şimşek gibi insanı sollar
Sevgilim ezelden ayrıldı yollar
Gelmek istesende hiç gelemezsin .


S.A.Tüfekçi

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Devr-i âlem Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Devr-i âlem şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Devr-i Âlem şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Nûriye Hsbk Akyl
Nûriye Hsbk Akyl, @nriyehsbkakyl
24.8.2025 19:33:01
Eskiden daha güzel yazıyordunuz, şimdi çok hatalar görüyorum neden ola ki.

© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL