Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
ENESTURGUT
ENESTURGUT

Baba 2

Yorum

Baba 2

1

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

65

Okunma

Baba 2

Bunca sene çalışmışsın
Artık yeter dinlen baba.
Nice derde alışmışsın
Artık yeter dinlen baba.

Keserinde alın terin
Yaptığın iş hepten serin
Bir başkadır senin yerin
Artık yeter dinlen baba.

Beni gönder bundan sonra
İster çayıra, bayıra
Yorgunluğun kim duyura ?
Artık yeter dinlen baba.

Bak saçını beyaz ettin
Fırtınada işe gittin
Bir çaba, emek sarfettin
Artık yeter dinlen baba.

02.11.2013

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Baba 2 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Baba 2 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Baba 2 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
cengizdemir333
cengizdemir333, @cengizdemir333
20.8.2025 21:08:56
Bana dinlen diyen yok yüreğine sağlık olsun
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL