Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
İlyas Ateş
İlyas Ateş

Kolayı seçenler kaçıp kurtulacağını sanırlar

Yorum

Kolayı seçenler kaçıp kurtulacağını sanırlar

( 5 kişi )

1

Yorum

12

Beğeni

5,0

Puan

111

Okunma

Kolayı seçenler kaçıp kurtulacağını sanırlar

Kolayı seçenler kaçıp kurtulacağını sanırlar
Nuh peygamber oğluna gel inan gemiden
hariç her şey yok olacak dediğinde ben bir
yüksek dağa çıkar kendimi kurtarırım demesi

bir işe yaramadı şimdide öyle diyenlerinki
bir işe yaramayacak düşünenler akledenler
bundan bir ders çıkarmalıdır eden sadece
kendine ve ona uyanlara etmiş olur ancak

İlyas Ateş

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Kolayı seçenler kaçıp kurtulacağını sanırlar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kolayı seçenler kaçıp kurtulacağını sanırlar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kolayı seçenler kaçıp kurtulacağını sanırlar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
se
sedat hünker, @sedathunker
20.8.2025 14:48:37
5 puan verdi
Çok güzel şiir sevgiler saygılar selamlar sağlıcakla kal allahın selameti üstüne olsun
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL