Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Su
Suleymansonsuz

Hayalerimim ortasında kaldım yine

Yorum

Hayalerimim ortasında kaldım yine

( 2 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

82

Okunma

Hayalerimim ortasında kaldım yine

Başa sarıp sarıp duruyorum etrafımda
Sana bakıyorum güz güllerimizin etrafında
Eskisi gibi değil güller pare pare
Dökülüyor yongaları etrafında

Seni görmek istiyorum her seferinde
Aslında ama mümkün değil biliyorum
Asabi ediyor bu hayat beni durmaksızın
Sen gel yine de birak ne varsa eskisi gibi

Gir koynuma sarmaş dolaş
Öpüşelim sarılalım
Umudumuz bitmesin hiç bir zaman
Yaralı kuşları bıraktığım gün

Meğer arkamdan konuşup bizi kıskanan onlar
Uyma sen onlar gel yuvasis kuşlar gibi kış kış
Tatlım tatlım

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Hayalerimim ortasında kaldım yine Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hayalerimim ortasında kaldım yine şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hayalerimim ortasında kaldım yine şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL