Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Dinçer Dayı
Dinçer Dayı

Acemi idi aşkımız

Yorum

Acemi idi aşkımız

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

419

Okunma

Acemi idi aşkımız

Sen ve ben!
Bir zaman,
İkimiz de acemi birer aşıktık aslında...
Ne yapacağımızı bilmeden!
Oradan, oraya saatlerce....
Serseri gibi dolaşırdık yollarda!

Ve ben!
Aklımın sesini,
hep kalbimde dinledim!
Kalbimdeki sevgim şaşarsa...
Beynimdeki tutkulu sevdam yolunu bulsun diye...
Dinçer DAYI

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Acemi idi aşkımız Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Acemi idi aşkımız şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Acemi idi aşkımız şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Aleynaa
Aleynaa, @aleynaa1
20.8.2025 13:29:41
5 puan verdi
Güzel
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL