Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
mustafa ertürk
mustafa ertürk

Alo!..

Yorum

Alo!..

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

94

Okunma

Alo!..


13-
--Alo!...gel sevgilim gel diyorum…
--Gelmem,gelemem diyorsun
--Gelmez isen gülüm bilesin ki
Aleme geniş olan dünya bana dar olur
Bahar yağmurları bile başıma yağan dolu kar olur
Efkar basar akşamları kurulur çilingir masam
Umudum mezem, dolunay şarap kasem olur
Hayalin nedimesi perilerle gelir beni bulur!.
Ekim 2004/Cide

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Alo!.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Alo!.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Alo!.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL