Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Dinçer Dayı
Dinçer Dayı

GEREK KALMADI

Yorum

GEREK KALMADI

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

96

Okunma

GEREK KALMADI

Günümüzde delilere kaldı şehirlerin meydanı....
Değneğe, sopaya gerek kalmadı...
Talih kuşu kimine kondu...
Kimi ise insanları dolandırdı kendince vurgun vurdu...
Kimi hırsızlıkla durumunu düzeltti,...
Dürüstlüğe gerek kalmadı...
Çalışıp para kazanmak için alın teri dökmeğe gerek kalmadı...

Eskisi gibi, mahalle yollarından yaya gelip geçen kalmadı...
Eskisi gibi baba evine ziyarete gelip giden kalmadı!
Can kurtaran!
İnsan besleyen!
Hayat yeşerten!
Toprağı ekip biçen reçber kalmadı!

Teknoloji hayatımıza girdi!
Köylerde orağa, çapaya gerek kalmadı!
Köylerde Hayat kalmadı.
Dinçer DAYI

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gerek kalmadı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gerek kalmadı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GEREK KALMADI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Aleynaa
Aleynaa, @aleynaa1
3.9.2025 14:28:19
5 puan verdi
Harika
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL