Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
EngelsizRuhum
EngelsizRuhum

Ey Sevgili

Yorum

Ey Sevgili

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

63

Okunma

Ey Sevgili

Kalbim kara bir gecede
Kan döker oldu Ey sevgili
Yaşadığımız her hatıramız da
Çöp oldu sanki Ey sevgili

Yine şans verdim güvenip sevgime
Yaralı kalbimi dinlemişim güvenilmezken
Seni seviyorum sözlerine kanarken
Yine çekip gittin kırdın defalarca güvenimi Ey sevgili

Yaralı kalbim acıyordu daha çok acıdı
Sana güvenmeyi isterken güvenemez oldum
Seni severken gömdüm o toprağa sana olan aşkımı
Bu muydu he hak ettim mi bunu Ey sevgili hak ettim mi
EngelsizRuhum_

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ey sevgili Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ey sevgili şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ey Sevgili şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL