Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
ENESTURGUT
ENESTURGUT

Muhtacız

Yorum

Muhtacız

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

62

Okunma

Muhtacız

Nefis, verir türlü türlü vesvese
Tuzak yollarını serer herkese
Rabb’imin verdiği sonsuz nefese
Har dakika, her saniye muhtacız.

Affet bizi Habib’in hürmetine
Ulaştır bizi O’nun sevgisine
Rabb’imizin tükenmez rahmetine
Her dakika, her saniye muhtacız.

Al bizi ne olur merhametine
Canım kurban şefkat Peygamberine
Göz, kulak, burun, ayak nimetine
Her dakika, her saniye muhtacız.

Kalpleri güzel amellerle sarın
Yaptığın kötülük senin zararın
Ne dündür, ne bugündür, ne de yarın
Her dakika, her saniye muhtacız.

09.11.2012

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Muhtacız Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Muhtacız şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Muhtacız şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL