Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
şair hacaloğlu
şair hacaloğlu

BAK İNSANOĞLU

Yorum

BAK İNSANOĞLU

( 3 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

3,7

Puan

99

Okunma

BAK İNSANOĞLU

BAK İNSANOĞLU

Zemheriden yaza, çıkar mı ömrün
Akşamdan sabahı görür mü ömrün
Bir nefes almaya yeter mi ömrün
Görmediğin yüze, bak insanoğlu

İki gönül yaptın kaç gönül yıktın
Kaç gönüle girdin, kaçından çıktın
İki gönül birken ne çabuk bıktın
Tutmadığın söze, bak insanoğlu

Kaç terziye gittin, ölçü verdin mi?
Bembeyaz libası, giyip gördün mü?
Bu işin sırrına acep erdin mi?
İçinde ki öze bak insanoğlu

Hisler dünyasında kendini ara
Baktıklarını gör, yaz bir kenara
Zehrolur içinde kapanmaz yara
Yürüdüğün ize bak insanoğlu

Hayatın özeti yenerse seni
Bir kuytu köşede ezerse seni
Aynı hatalarla denerse seni
Bakıp gören göze, bak insanoğlu

Hacaloğlu

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

67% (2)

1.0

33% (1)

Bak insanoğlu Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bak insanoğlu şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BAK İNSANOĞLU şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL