Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Tigem0663
Tigem0663
VİP ÜYE

Ankaradan ayrılan gözyaşı döker

Yorum

Ankaradan ayrılan gözyaşı döker

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

80

Okunma

Ankaradan ayrılan gözyaşı döker

Türkiyenin başkentidir Ankara
Güzel havası daima şifa olur sana
Bazende ayazı vurur camdan cama
Temiz hava hastalık bırakmaz insanda

Gel gezelim Anıtkabiri Ankara kalesini
Cenabı Hak zayi etmesin insanın emeğini
Her göz farklı görür Ankaram seni
Her bakış ile zengin edersin beni

Yürürüm Ankarada bakarım insanlara
Selam verdik selam aldık bu sokaklarda
Yıllardır yaşar gideriz Ankarada
Ankarada her göz bulur farklı bir mana

Gel gidelim Ankarayı ziyaret edelim
Şairlerini tanıyalım tarihini öğrenelim
Gökyüzüne bakıp özümüze dönelim
Bakışımız güzel olsun ki güzeli görelim

Temiz hava her musibeti temizler
Ankaradan giden bir daha ziyaret eder
İnsan daima bir dua ve selam ister
Ankaradan ayrılan hep bir göz yaşı döker

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ankaradan ayrılan gözyaşı döker Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ankaradan ayrılan gözyaşı döker şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ankaradan ayrılan gözyaşı döker şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL