Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
oz
ozel788

Görmemiş gerçekler seni

Yorum

Görmemiş gerçekler seni

( 1 kişi )

0

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

143

Okunma

Görmemiş gerçekler seni

Bu geçe seni düşündüm
Açabalar,la geçen gecenin
Kör karanlığı,na mahkum oldum
Seni düşünmekten yoruldum

Ve bir gün ararsın sorarsın diye
Hayaller kurdum
Döner mi dönmez mi diye
Neyi çok gördü bilmiyorum
Kader bana

Geceler,e Mahkum etti beni
Biliyorum seni ama
tanıyamadım tanımamışım
Kör olmuşum aslında
Görmemişi gerçekler seni

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Görmemiş gerçekler seni Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Görmemiş gerçekler seni şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Görmemiş gerçekler seni şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL