Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Muhsin DURUCAN
Muhsin DURUCAN

SEVDA ŞİİRİ

Yorum

SEVDA ŞİİRİ

( 1 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

144

Okunma

SEVDA ŞİİRİ

SEVDA ŞİİRİ



Elbet olur, dedin aşkım
Beni sevindirdin inan
Boş kalbini doldurayım
Sevda zirve yapsın canan.

Sarılmamız tam dört koldur
Şiir, sevgiye düz yoldur
Aşkı yaşamak okuldur
Gönüller hoş olsun canan.

Beklentimiz buluşmaktır
Yönümüz tertemiz, aktır
Gecenin sonu şafaktır
Mutluluk coştursun canan

Leyla Mecnun hedefinde
Vefa sende, özlem sende
Derin iz bıraktın bende
Arayanlar bulur canan

Durucanca özlem diyor
Bakışan gözler gülüyor
Sanal değil, ten istiyor
İyi ki candanız canan.

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sevda şiiri Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevda şiiri şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVDA ŞİİRİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL