Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery

DAVA

( 2 kişi )

0

Yorum

12

Beğeni

5,0

Puan

167

Okunma

DAVA

Bozulmaz,oturmuş bir düzen kurulsun
Kim istemezdi
Sağlık paralı
Aşı eksik
Hiçbir doktor istemezdi
Kitap pahalı
Köy çocukları uzak yollarda
Hiçbir öğretmen istemezdi
Sistem neydi
Elimizde değil miydi?
Yoksa birileri için miydi?
Zamanında adalet
Haklı davalarda
Vicdani sonuç
Hangi yargıç istemezdi
İnsanlar alışverişte parası yetsin
İş yerlerinde baskı,sömürü uzak olsun
Herkes isterdi
Barışı kim dilemezdi
Güzelliğini kim yaşamazdı
İnsanca yaşamak kime tersti ki
Saydıklarımın hepsi maalesef gerçekti

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Dava Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dava şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DAVA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL