Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark
Omeromeroglu
Omeromeroglu

SENİ GÖRDÜM O SAHİLDE

Yorum

SENİ GÖRDÜM O SAHİLDE

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

77

Okunma

SENİ GÖRDÜM O SAHİLDE

SENİ ĞÖRDÜM O SAHİLDE

Seni ğördüm o sahilde.

Açı çöktü yüreğime hadi yine.

Bu sevda çöktü ruhuma.

Anettottan hikayeler yazmadımmı ben sana.


Selfiler atmadımmı binbir mana içinde.

Anlamlar anlamlar tutulmalı anlamlar.

Tarih kokan sevdamızın.

Manası kılasında,Fitnazında,Reyalizinde.


Tarih kokan sevdamız lalenin kokusunda.

Seni ğördüm  o sahilde açı çöktü yüreğime.

Sevdamızın kılasından,Fitnazcının fitnesinden.

Reyalizcinin hayali açı çöktürdü içime.


Seni ğördüğüm sahilde özlemişim özlemişim.

Kılastan bir bakışı soğu hissettim içimde.

Yazın akşam esintisinde.

Fitnazçının etkisinde titreyen vuçudum.


ömer ömeroğlu

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Seni gördüm o sahilde Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seni gördüm o sahilde şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SENİ GÖRDÜM O SAHİLDE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL