Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
Omeromeroglu
Omeromeroglu

MABETİ

Yorum

MABETİ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

61

Okunma

MABETİ

MABETİ


Bir ğelip dinlermisin.

Aslında ğerceklerbu.

Fidan olup acarmısın.

Yüreğime su serpermisin.


Şarkılar sözler sende.

Hakikatin penceresi bende.

Ruhunu bende sakla.

Mabedin sandıkasında.


Aşka ğüzel ğözler.

Mabeti ğözlerde ğizli.

Yazın serin ğelen.

Akşamı bizde ğizli.


Ömer ömeroğlu

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Mabeti Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mabeti şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MABETİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL