Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
sairbende
sairbende

Renklerin Ötesinde

Yorum

Renklerin Ötesinde

( 3 kişi )

0

Yorum

12

Beğeni

5,0

Puan

101

Okunma

Renklerin Ötesinde

Renklerin Ötesinde


Hayat bir tuvaldir, renktir desen desen
Her fırça darbesi bilemezsin nereden.
Bazen aydınlık, bazen gölgeler içinde
Bazen olmaz ne desen, her şey gönlünce.

İnsanlık dediğin, gri bir deniz
Ne siyah ne beyaz, yoktur tek bir iz.
Her kalp, her akıl, binbir labirent
Yalan olur ne desen, böyledir bu bent.

Gördüğün bir yüzdür, perdenin önünde
Belirsiz kalır kaç yüz o görünmeyende.
İnsan sarrafı değiliz ki, bilemeyiz sırrı
Bilelim kaç yüz, hangi maskenin ardı.

Anlamak bir ömür, çözmekse nafile
Herkes kendi yolunda, her sır bir mucize.
Bırakalım aksın bu büyük nehir
Her an değişen benzersiz bir şiir.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Renklerin ötesinde Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Renklerin ötesinde şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Renklerin Ötesinde şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL