Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
şair hacaloğlu
şair hacaloğlu

SENİN GÜCÜN BANA YETMEZ

Yorum

SENİN GÜCÜN BANA YETMEZ

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

79

Okunma

SENİN GÜCÜN BANA YETMEZ

SENİN GÜCÜN BANA YETMEZ

Boş tehdide, karnım toktur
Havlayanım, birden çoktur
Damağında, dişin yoktur
Senin gücün bana yetmez

Seviyene, kafa yordum
Kabzımaldan seni sordum
Asmalarda, hıyar gördüm
Senin gücün, bana yetmez

Tetik çeken, ellerini
Soldururum, güllerini
Koparırım, dillerini
Senin gücün, bana yetmez

Arkanda ki, eli bildim
Tükürükle, yazdım sildim
Üçünüze birden güldüm
Senin gücün, bana yetmez

Latifeden anlamazsın
Edep haya tınlamazsın
Ensen sabit, yanlamazsın
Senin gücün bana yetmez

Başkasının elisin sen
E-5 lerin, gülüsün sen
Zonguçların dilisin sen
Senin gücün, bana yetmez

Tetikçinin, sonu budur
Al cevabın, rahat otur
İster havla, ister kudur
Senin gücün, bana yetmez

hacaloğlu

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Senin gücün bana yetmez Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Senin gücün bana yetmez şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SENİN GÜCÜN BANA YETMEZ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL