Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
ar
arpa

Elemli Bekleyiş

Yorum

Elemli Bekleyiş

( 3 kişi )

1

Yorum

12

Beğeni

4,7

Puan

199

Okunma

Elemli Bekleyiş

Arzuhalimsin, biricik dileğim
Zemherileri takınmış sevgilim
Ruhumun mihenk taşısın güzelim
Ah şu içimdeki umut olmasa

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

67% (2)

4.0

33% (1)

Elemli bekleyiş Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Elemli bekleyiş şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Elemli Bekleyiş şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
Vaveyla01
Vaveyla01, @vaveyla01
30.6.2025 20:19:04
Yaşadıkça beklediğim
Derdime dert ekledigim
Bin bir umutla sevdiğim
Ah bendeki sen olmasa.... yüreğine sağlık değerli şair 🦋 susmasın kalemin daim olsun 🦋
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL