Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
A u B a D e
A u B a D e

Gördüm

Yorum

Gördüm

( 3 kişi )

0

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

136

Okunma

Gördüm


Bir zamanlar bende senin gibiydim
Bir deniz gibiyken çöllere döndüm
Işıklar hep yanar sönmez bilirdim
Benden gidenleri sonradan gördüm.

İnandım çocuksu hayellerime
İnandım ne yazık her gördüğüme
Boşuna yaşadım vurdum sineme
Masallar kocayıp ölürken gördüm.

İçimde bir agu, dilimde sukut
Başımda dönüyor her kara bulut
Kesildi sabırla emziren umut
Gafleti hışımla sararken gördüm.

Keş olmuş şüpheler siner üstüme
Bitkin yalnızlıklar düşer gönlüme
Sanki ağır bir taş konmuş göksüme
Bugün aynada çöküşümü gördüm.




Mustafa Yaman
26 haziran 23025

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Gördüm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gördüm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gördüm şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL