Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Fehmi Tazegül
Fehmi Tazegül

AKIP GEÇTİ.

Yorum

AKIP GEÇTİ.

0

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

150

Okunma

AKIP GEÇTİ.

AKIP GEÇTİ.


Gözümün önünde yaşanan her an.
Benimle oldular hep aylar günler.
Yetmiş iki yıldır bana geride kalan.
Sular gibi akıp gitti bütün seneler.


Yaşamları anlatıyor sözün gerçeği.
Benim solmuştur can gönül çiçeği.
Kalmadı gözlerin zamana diyeceği.
Sular gibi akıp gitti bütün seneler.


Elimden gelen evde şiirler yazmak.
İstemiyorum yoldaşı canları üzmek.
Önemli olan insanı doğayı sevmek.
Sular gibi akıp gitti bütün seneler.


Fehmi.
Beni güldürmüyor gönlümün limanı.
Bilemedim ömrümden geçen zamanı
Başımda dolanıyor sevdalar dumanı.
Sular gibi akıp gitti bütün seneler.

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Akıp geçti. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Akıp geçti. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AKIP GEÇTİ. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL