Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
mesut.çiftci
mesut.çiftci

Adam

Yorum

Adam

( 5 kişi )

1

Yorum

12

Beğeni

5,0

Puan

139

Okunma

Adam

Öylesine yazmak istiyordu adam,
Şiirlerde kaybolmak istiyordu adam,
Bulunmamak istiyordu adam,
Unutmak istiyordu adam,
Kurtulmak istiyordu adam,
Uyanmak ve uyanmamak istiyordu adam,
Rahat bırakılmak istiyordu adam,
Özgür olmak istiyordu adam,
İstiyordu adam…

İstediği hiçbir şeye ulaşamayan adam,
İstemekten ve beklemekten usanmış
Adam.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Adam Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Adam şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Adam şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
nejat hoca
nejat hoca, @nejathoca
29.5.2025 12:36:10
5 puan verdi
Şair, isteklerin ve hayallerin peşinden giderken yaşanan derin ruhsal çalkantıları sade ama etkileyici bir dille anlatıyor. Adamın hem unutmak hem de uyanmak istemesi, özgürlüğü ararken içinde taşıdığı çelişkileri gözler önüne seriyor. Böylesine derinlikli bir şiiri paylaşmış olman harika!
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL