Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
moncer
moncer

Çok Yaşa

Yorum

Çok Yaşa

( 2 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

136

Okunma

Çok Yaşa

Dün dünde kaldı azizim
Geleceğe dikme gözünü
Dinle büyüklerin sözünü
Nefes alabiliyorsan eğer
Keyfini çıkar bugünün
Yaşadığın anlardan ibaret
Diyorlar ya hayat
Ne geliyorsa elinden
Az ya da çok demeden
Geleceğe bir ışık yak
Geçmişten hep güzel anılar
Biriktirmeye bak
Boşver sen üçü beşi
Unut gitsin gördüğün düşü
Akıtma içine sakın
Gözünde biriken yaşı
Sevgiyle bak her daim
Çiçeğe, böceğe, kurda, kuşa
Geçirme gününü boşa
Çal kaşığı keyifle
Önüne konan aşa
Doyur karnını abartmadan
Sağlıklı, mutlu ve huzurlu ol
Deseler de aldırma
Çok yaşa sen emi çok yaşa

moncer
23.05.2025

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Çok yaşa Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çok yaşa şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Çok Yaşa şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL