Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
muhlis sünbülcü
muhlis sünbülcü

UMUTLARI YIKTILAR

Yorum

UMUTLARI YIKTILAR

( 3 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

4,7

Puan

191

Okunma

UMUTLARI YIKTILAR

En güzel yaşımda, bir rüzgar esti.
Aldı’ da beni bak, gurbete saldı.
Bilmem bu feleğin, bana ne kastı.
Şu yüreğime çeşitli, dertleri saldı.

Gözüm pınarından, damlayan yaşlar.
Cehenneme döndü, baharlar kışlar.
Yastığımsa oldu bak, buz gibi taşlar.
Beni çaresi olmayan, çileye saldı.

Dost dediklerimse, çıyan çıktılar.
Yakıp şu bedenimi, seyre daldılar.
En güzel yıllarımı, benden aldılar.
Beni bilinmeyen, hale soktular.

Bu’ mu söyleyin be, insanlık bu’ mu.
Sılaya’ da gidemem’ ki, dikenli yolu.
Çileye döndü bak, ömrümün sonu.
Şu canımı, ateşte, korda yaktılar.

Dünya bu işte, güvenme sakın.
Ecel dediğin şey, nefesten yakın.
Yalandır bu dünya, gerçeğe bakın.
İçimdeki umutları, bir bir yıktılar.



Muhlis SÜNBÜLCÜ.

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

67% (2)

4.0

33% (1)

Umutları yıktılar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Umutları yıktılar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
UMUTLARI YIKTILAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL