Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
salihbolat
salihbolat

SEVGİYE BİRDE BURADAN BAKIN

Yorum

SEVGİYE BİRDE BURADAN BAKIN

0

Yorum

11

Beğeni

0,0

Puan

225

Okunma

SEVGİYE BİRDE BURADAN BAKIN

SEVGİYE BİRDE BURADAN BAKIN

Sevgi su gibi berraktır
Gözlerinin rengi gibi eladır,
Gökyüzünün rengi gibi mavidir,
Sevenin rengi sevdiğinin rengidir.

Sevgi dünya kadar gerçektir,
Sevgi okyanuslar kadar derindir,
Sevgi feza kadar geniştir,
Sevgi bir sır gibi sevenin kalbinde saklıdır.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sevgiye birde buradan bakın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevgiye birde buradan bakın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVGİYE BİRDE BURADAN BAKIN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL