Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
serdal şahiner - alanya
serdal şahiner - alanya

Unutmaya Dair

Yorum

Unutmaya Dair

( 1 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

164

Okunma

Unutmaya Dair

Hep seni bekledim ben
Yaralı kalplerde sakladım sensizliği
İşçi kahvelerinde sabahladı hayellerim
Vakitsiz ölümlere aşina umutlarım
Ben seni özledim sensizliğimde.
Ah esmer kadın kara çizmeler giymiştin
Hani kendince özletmiştin sevişmelerini gecede
Ah bu devrimci kavgaları ülkülerimin
Örümcek bakışlı din adamları
Korkuttular beni cehennem ateşiyle
Çok yandı közlendi sözcüklerim benim
Ne alanya olabildim nede vazgeçebildim kendimden
Ah o hanımmeleri bahçesinde kireç badanalı evde
Belki batımdan bir kız sevdi şiirlerimi
Belki öptü ölüm en vakitsiz zamanında sabahın
Belki sen unuttun beni.



Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Unutmaya dair Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Unutmaya dair şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Unutmaya Dair şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL