İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
12NomoS21
12NomoS21

Defterini ben düre

Yorum

Defterini ben düre

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

106

Okunma

Defterini ben düre

Son kan çekildiğinde tenden
Son et kemirildiğinde
Son organ yendiğinde

Sade kemik
Ve yılanların evi

İşte bütün mahkeme bitmiş
Dünyanın bendeki imzası atılmış
Belgeler imzalanmış
Sadece yıkım ve yeniden yapım ekibinde iş

Oturucağım bir taht yok
Tekrar geliceğim bir yer yok

Bir dileğim sadece
Bütün sonsuza gelen gitmemi sağlayan
Defterini ben düre
Defterini ben düre

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Defterini ben düre Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Defterini ben düre şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Defterini ben düre şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL