Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
İsmet ANİK
İsmet ANİK

DÜNYA HALİ

Yorum

DÜNYA HALİ

( 2 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

115

Okunma

DÜNYA HALİ



El uğraşsın
El çalışsın
El yarışsın
Sen seyreyle

Dünya hali
Hoş hayali
Geçmemeli
Debdebeyle

Dünya fani
Yakma canı
Haram malı
Ateşeyle

Selameyle
Hakkın söyle
Helaleyle
Geçmişiyle

Hakkın ara
Düşme dara
Yanma nara
El malıyla

Dedem gitti
Babam gitti
Ömür bitti
Vesveseyle

Kimi biner
Kimi iner
Dünya döner
Gün geceyle

Ne zenginlik
Ne güzellik
Bir gecelik
Zelzeleyle

Can asırlık
Anlamadık
Kırk satırlık
Hikayeyle

Çok şey gördüm
Çok yer gezdim
Şiir yazdım
Dört heceyle

2109/2014 - İ.ANİK

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Dünya hali Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dünya hali şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DÜNYA HALİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL