İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
SİBEL AKTAŞ
SİBEL AKTAŞ
VİP ÜYE

SERÇE

Yorum

SERÇE

( 4 kişi )

2

Yorum

13

Beğeni

5,0

Puan

200

Okunma

SERÇE

Şimdi ben
Bir serçenin kanatlarında can çekişirken
Neye yarar ki bu akılsız baş ile
Yaşamaya mecali kalmamış beden
Uyanmayı isterdim inan
Yeniden doğmuşum gibi annemden
Üzülmeden
İncinmeden
Artık
Geçip gideyim usulca bu evrenden
Kimseyi kırıp dökmeden
Ah benim acımasız yangınım
Gitsem dahi gitmeyecek
Kalbimden sevgin
Aklımdan sen

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Serçe Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Serçe şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SERÇE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ASIKLUZUMSUZ
ASIKLUZUMSUZ, @asikluzumsuz
24.4.2025 21:28:04
5 puan verdi
Güzel bir eser
Kutladım yürekten, yalansız ve riyasız
Allah'a emanet olasın, sağlıcakla kalasın
Ahmet Erdem60
Ahmet Erdem60, @ahmeterdem60
24.4.2025 16:31:04
Çok karamsar daha umutvar dizelere inşallah
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL