Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark
euzun
euzun

KIŞ

Yorum

KIŞ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

51

Okunma

KIŞ

KIŞ



Oysa daha dün bahardı.
Yeryüzü yemyeşil,
Gökyüzü masmaviydi.
Yürekler beyaz,
Saçlar siyahtı.
Şimdi öyle mi?..

Geçti baharlar yazlar.
Son mevsimdeyiz artık.
Kış zor, üşütüyor be ayazlar.
Zira kar, ne kadar örtse de
Toprağın üstünü,
İçeride bir yerlerde
Yeniden doğmaya hazırlanan
Körpe bir filizler var.

Geçti baharlar, yazlar
Kıştayız artık..
Bu da geçer belki.
Umudumuz hala var…
İçimizde bir yerlerde
Tomurcuk bekliyor dallar…

02.02.2025

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kış Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kış şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KIŞ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL