Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Demetyrkk
Demetyrkk

Esmer yarim

Yorum

Esmer yarim

( 1 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

150

Okunma

Esmer yarim


---

Esmer Yarim

Sendin değil mi kalbimi çalan
Yoksa sana böyle tutulmazdım
Gözlerin bana bağlıydı
Kimsenin görmediğini ben görürdüm
Kimse görmesin benim gördüklerimi
Yoksa seni sevmenin ne anlamı kalır ki?
Değil mi esmer yarim?

Beni bi başıma koydun
Bu sevdanın ortasında
Ne senden öncem vardı
Ne de senden sonram

Ben sevdim sen görmedin
Ben başlattım sen bitirdin
Ama sana olan sevdamı değil
Sana olan umudumu

Yeşeriverirdi umudum çiçekler gibi,
Kahve gözelerine bakınca
Benim için benim esmer yarimdin
Kimse için değil

Seni sevdiğimi sen değil ruhun duyardı
Kalbimin sana çarptığını kalbin bilirdi
Sen bilmezdin
Kahve gözlerin bana değdiğinde parlardı
Değil mi esmer yarim?

SDY

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Esmer yarim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Esmer yarim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Esmer yarim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
10.4.2025 21:37:04
Beğeni:
5
Okunma:
150
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL