Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar

Soruyorum

0

Yorum

11

Beğeni

0,0

Puan

228

Okunma

Soruyorum


Zikirle kalp dolaşık
Yanlarına buruşuk
____Varıyorum

Çıkar mıyım sabaha
Vakit var mı az daha
____Soruyorum

Zaman çivili kafes
Gönlüme son bir nefes
___Veriyorum

Ruhum muzdarip kavas
Gardiyan beynimi as
___Eriyorum

Şiirler oluk oluk
Kalem ona korkuluk
_____Yeriyorum

Kelimeler muhacir
Var mı taşıyan tacir
___Arıyorum

Kalmadı dizde mecâl
Bilemem nerde visâl
____Yürüyorum

Hasret kara tencere
Sabır ona pencere
___Görüyorum

Harama meyyal civâr
Nefsime çelik duvar
___Örüyorum

Hırsız oldu baş tacı
Yok mu bunun kırbacı
___Yoruyorum

Kim yazar hangi şair
Gerçek dâ’vâya dair
___Tarıyorum

Dökmek için kirini
Aklımın zincirini
___Kırıyorum

____Makberî

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Soruyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Soruyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Soruyorum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL