Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
Serinkayam
Serinkayam

Dualizim

Yorum

Dualizim

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

114

Okunma

Dualizim

Yokluğun adı olmalı
Ayrılık
Özlem
Bunlar diriliğne inkar olur
Yokluğun adı olmalı
Düşüncem mi
Sevmem mi
Hangi sözcük taşır seni
Bağrımın taşıdığı gibi
Bağrımmı desem
Yok
Açlık olur
Doyuramaz adını
Adın olmalı yokluğunda
"sen" söyle
"Çarsizlik" mi
Sen mi
Biz mi
Özgürlükmü
Nedir ba adsızlık
Bu kimliksizlik
Hiçlikmisin
Avaremi
Nesin
Eeee varlığın aşina
Yoksa yoksa:
Varlığını yokluğun öbür adı mı
...

M.SERİNKAYA

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Dualizim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dualizim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Dualizim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL