Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
is
isimsiz21numara

Yine Sen Diyor

Yorum

Yine Sen Diyor

( 1 kişi )

0

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

144

Okunma

Yine Sen Diyor

içimden geldiği gibi hece ölçüsü kafiye hak getire

Durduramıyorum kalbimi
Uzaklaştıramıyorum senden
gitsende peşinden yine sen diyor
yine sen

kırgın olsamda sana
aramıza ördüğün duvarların ardında
hala resmine bakarım
sen sakın bakma duvarın ardına

kızma bana ben sevmiyorumki seni
gönlüm bırakmıyor peşini
fikrim söyletmiyor ismini
kırsan döksende sevgili
yine sen diyor yine sen

yazdım yine ben bu şiiri
hayır özlemiyorum ben seni
sen hiç benim olmadınki
ben özleyemiyorum bile seni

gelmek istiyorum bazen yanına
görmek istiyorum o gözleri
sanada öğretmek istiyorum sevmeyi
tüm bunlara rağmen kalbim
yine sen diyor sevgili
yine sen.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yine sen diyor Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yine sen diyor şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yine Sen Diyor şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
9.3.2025 01:34:57
Beğeni:
8
Okunma:
144
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL