Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - pitigrilli
Fethi Akın
Fethi Akın

Sevdim Seni

Yorum

Sevdim Seni

( 2 kişi )

0

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

74

Okunma

Sevdim Seni

Sevdim Seni

Zamansız saatlerde sevdim seni,
Ne gün ışığında ne de gecede.
Zamanın hükmü yoktu kalbimde,
Sen vardın, yalnızca sen ve ben.

Bir mevsime sığmadı duygularım,
Ne bahara ne de kışa benzettim.
Bir ömürlük düş gibi büyüttüm,
Zamansız bir sevdanın içinde.

Ne yolları saydım ne de yılları,
Saatler işlemedi gözlerinde.
Her an yeniden doğdu aşkımız,
Sonsuzluğa mühürlü bir kelimede.

Şimdi bir rüzgar esse de usulca,
Kokun taşınsa uzak diyarlara,
Bil ki, ben hâlâ o zamansız yerde,
Seni ilk sevdiğim anın koynunda.
04.03.2022-Fethi Akın

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sevdim seni Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevdim seni şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sevdim Seni şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ