Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
murat halıcı
murat halıcı

Bir Bebek gibi

Yorum

Bir Bebek gibi

( 2 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

216

Okunma

Bir Bebek gibi

Karanlık gözlerimi kamaştırıyor yine
Zifir ötesi olmalı
Karanlık kendinden utanmalı
Baykuşların da gözleri donmalı
Kimse görmemeli
Parmak uçlarıma delilik emzirdigimi


Her şiir susar biraz
Her yolculuk biraz firar
Her mutlulukta biraz sonbahar
Karalayalım öyleyse bir şeylerin üzerine
Biraz bizden kalanı özlem
Kimi müsvedde desin kimi kaldığı yerden
Bakışlarında dururken bu fener alayı
Daha zor tertemiz bir sayfa açmak

Gökyüzünün çiseledigi deniz de benim daha kötüsü
Şiir yazmak küfretmek gibi bu gunlerde
Kaybolup adres sormak sanki
Acelem yok bir şeylere yetişmek için
Zifir ötesi karanliga bulanmalı yazdıklarım
Yaşadıklarım okgunlaşmak için yetersiz
Ve lügatimde çok kelime eksik
Bir bebek gibi

youtu.be/SXYwJaFizS0?si=wNYtYpHOVlKgLppm

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Bir bebek gibi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir bebek gibi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir Bebek gibi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL