Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
erhantigli
erhantigli

Çiçekli dizelerim

Yorum

Çiçekli dizelerim

( 2 kişi )

1

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

187

Okunma

Çiçekli dizelerim

ÇİÇEKLİ DİZELER
Sen benim ödülümsün
Gönlümdeki gülümsün
Duy bülbülün sesini
Anla bendeki seni
%%%%%%%%%%
Çiçek gibiyim bugün
Doğa güzelleşince
Sevgiler yeşerince
Bayram etti gözlerim
Gönlümde oldu düğün
&&&&&&&&&&&&
Dostlarımdır ödülüm
Sevgiye doyum günüm
Gönlümün bahçesini
Süsleyen gonca gülüm

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Çiçekli dizelerim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çiçekli dizelerim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Çiçekli dizelerim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Oktay Güvener
Oktay Güvener, @oktayguvener
24.2.2025 11:34:18
5 puan verdi
Tebrikler üstadım güzel bir eser olmuş. Kaleminize sağlık.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL