Dostlarımızın bize gösterdiği sevgiyi abartmamız, duyduğumuz minnetten değil, takdire ve sevilmeye ne kadar layık olduğumuzu herkese göstermek içindir. la rochefaucauld
hacı gürbüz
hacı gürbüz

Kara Gözlerinde

Yorum

Kara Gözlerinde

( 2 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

116

Okunma

Kara Gözlerinde

Kara Gözlerinde

Gözlerin gözlerimle ansızın buluşuverince, denizde sanırdım ben kendi kendimi, gelgitlerinle yakamozlar gibi pırıltınla, akıp gidersin kalbime alıp götürürsün beni.

Oysa ben hiç deniz görmedim ki, olsun yine de binerdim gözlerinde kayığıma, açılırdım seninle sessizce koylarına doğru, kapkara gözlerinin kuytusunda kaybolurdum.

Akıntı nereye götürürsen çaresiz oraya beni, dalgalar oldun bazen çarptı şu sineme, hasret oldu vurdu özlem oldu vurdu, sensin diye dayandım dayana bildiğimce.

Sonra fırtınaya yakalandım bir gün senin denizinde, Gürbüz senin içine sen benim içime, martılar şahit olsun yarın mahşerde, battık tertemiz senin öldürdüğün tertemiz sevgimle.

H.G

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Kara gözlerinde Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kara gözlerinde şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kara Gözlerinde şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Oktay Güvener
Oktay Güvener, @oktayguvener
23.2.2025 16:47:01
5 puan verdi
Üstadımın kaleminden yine güzel bir şiir okuduk. Tebrik ediyorum. Selamlar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL