Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Kavi66
Kavi66

Kahraman Parasütçüler

Yorum

Kahraman Parasütçüler

( 6 kişi )

0

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

79

Okunma

Kahraman Parasütçüler



Gökyüzünde kartal gibi,
Yoktur zerre korkusu
Paraşütü beşik gibi
Sallar artar coşkusu

Rüzgâr dosttur, korku yoktur,
Vatan için can feda,
Gökte, yerde, yaydır oktur
Türk askeri hep burda.

Kanat açtık maviye,
Şan kattık biz tüm arşa
Komut gelir, ineriz biz,
Şimşek gibi düşmana

Gökte, yerde fark etmez,
Türk askeri şahane.
Bu ses yankılanır bitmez
Ne mutlu Türk’üm diyenene


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Kahraman parasütçüler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kahraman parasütçüler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kahraman Parasütçüler şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL