Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
evren ve ben
evren ve ben

SUÇUM TEK SENİ SEVMEKMİ İDİ

Yorum

SUÇUM TEK SENİ SEVMEKMİ İDİ

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

47

Okunma

SUÇUM TEK SENİ SEVMEKMİ İDİ

BU GÜNE KADAR
ONA BUNA BOYUN EĞMEDEN
YIKILMADAN AYAKTA KALDIM
AMA SEN YIKTIN BENİ BE ZALİM
HİÇ KİM İSE BOYNUMU BÜKEMEZ İKEN
TEKSEN BOYNUMU BÜKTÜN
BİR VİRANE HALİNE ÇEVİRDİN BENİ
DİNDİRMEDİN GÖZ YAŞLARIMI
HEP APLATTIN BENİ ZALİM
KÜSTÜRDÜN BENİ HAYATA
İSYAN ETTİRDİN BENİ KADERİME
NEDEN YAPTIN BUNU BANA
NE İSTEDİNKİ BENDEN
SUÇUM TEK SENİ SEVMEKMİ İDİ

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Suçum tek seni sevmekmi idi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Suçum tek seni sevmekmi idi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SUÇUM TEK SENİ SEVMEKMİ İDİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL