Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
meçhul_şair
meçhul_şair

BANA KALAN ( AYRILIK )

Yorum

BANA KALAN ( AYRILIK )

0

Yorum

9

Beğeni

0,0

Puan

171

Okunma

BANA KALAN ( AYRILIK )

Sevdana dahil ettiğim hüznüm
Beni sana hep eksik bıraktı
Ne yaptımsa olmadı bir türlü
Bir yanlış tüm doğruları yaktı

Sonra da gözlerimde ki sen
Gözlerinde ki beni söküp attı
Ve yüreğimin sol üst köşesinde
Paramparça olmuş bir kalp bıraktı

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bana kalan ( ayrılık ) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bana kalan ( ayrılık ) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BANA KALAN ( AYRILIK ) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL