Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
İklim
İklim

Oldu

Yorum

Oldu

( 3 kişi )

1

Yorum

28

Beğeni

5,0

Puan

451

Okunma

Oldu

İt sevsek at olurdu...
İnsan sevdik it oldu.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Oldu Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Oldu şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Oldu şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
alperenim
alperenim, @alperenim
26.5.2025 13:57:49
Bir insana her kötülüğü yap ama bu lafı dedirtecek kadar yapma demek lazım. Sevgi öyle bir şey ki, damlaya damlaya taşı eritir. Sadece yüreksiz insanı etkilemez. Sahabeden biri Hz Ali'ye "- Ya Ali seni çok seviyorum." diyor. O da - Yalan söylüyorsun, sen beni sevseydin, ben de seni severdim diyor. Yani sevgi mutlaka karşılık bulur. Karşılıksız sevgi yoktur. O da seni sevecek, sana yar olacak değil ya her şartta. Sevginin karşılığında seni sayar hiç olmazsa. Ama kendine bunu dedirtecek tek canlı, yüreksiz insandır. Bakın eğitimsiz demiyorum, imansız demiyorum, neyi eksik olursa olsun, insan insandır. Ama kime yüreksizi denk gelmişse, ona gönül vermek pişmanlık getirir. Yüreksizden insan olmaz. Daha güzel insanlarla karşılaşman dileğiyle.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL