Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
^^kardelen^^
^^kardelen^^

BİLEMEDİNİZ

Yorum

BİLEMEDİNİZ

( 1 kişi )

6

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

2129

Okunma

BİLEMEDİNİZ

BİLEMEDİNİZ

Bir acımazıslık var hayatımda
Birden çok yara alış
Sanki beni dünyaya getirirken kandırdınız
Ozamanların hayat mücadelesi
Buzamanlara benzemiyor demi Anne

Kızamıyorumki size
Bilseydiniz böyle olurmuydu hiç
Hergün ağlıyorum cocukluğumdan buyana
Hayatla mücadele ederken
Birde kara sevdam saplandı yüreğime
Mücadelem dahada ağırlaştı

Şimdi soruyorum size
Böyle olacakğını bilseydiniz
Getirimiydiniz dünyaya
Elbette Hayır

Bizler için para kazandığınızda
Gecenizi gündüzünüsü unuttuğunuzda
Beni yapayanlız bıraktığınızda
Başladı mücadele Anne,Baba
Ahhh Anne Ahh Baba
Kızamıyorum size
Bilemediniz işte
Bilemediniz
Bilemediniz
Bilemediniz

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bilemediniz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bilemediniz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİLEMEDİNİZ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
^^kardelen^^
^^kardelen^^, @^^kardelen^^
21.10.2008 22:52:44
herkeze yorumları için çok ama çok teşekkür ederim..sevgilerimle
ozzy
ozzy, @ozzy
21.10.2008 21:21:51
İsyan ve öfke var dizelerde.
Elbet hayat herkese adil değildir
fakat adil olsa da olmasa da bizler
bu şekilde yaşamayı kabullenmeliyiz
Güzel bir şiirdi, kutlarım sevgi ve
saygımla
Ozan

kardelen26
kardelen26, @kardelen26
21.10.2008 20:33:56
Bir acımazıslık var hayatımda
Birden çok yara alış
Sanki beni dünyaya getirirken kandırdınız
Ozamanların hayat mücadelesi
Buzamanlara benzemiyor demi Anne

Kızamıyorumki size
Bilseydiniz böyle olurmuydu hiç
Hergün ağlıyorum cocukluğumdan buyana
Hayatla mücadele ederken
Birde kara sevdam saplandı yüreğime
Mücadelem dahada ağırlaştı

Kardelen sen hakikaten çok dolusun. Kendini bu kadar heder etmene hiç gerek yok. Şiir olarak çok güzel olmuş, duygu ve düşüncelerin ise biraz isyan kokuyor ve bu isyan Takdir-i lahiyeyi unutup, anne ve babaya sitem etmenize kadar varıyor. Anne ve babanın elinde olmayan bir yaratılış mucizesiyle dünyaya gelen insan, Rızkı ile, nasibi ile, bahtı ile, ömrü ile gelmektedir. Berzah aleminde bekleyen ruhlar sırası ile vücut bulup dünyaya gelecek, belli bir imtihanı geçecek ve tekrar berzah alemine dönecek. Kıyamette tekrar vücut bulup ebedi olarak kalacaktır. Allah korusun orada cehennem de var ki, aklıselim olarak burada hazırlık yapılmalı oranın azameti çok şiddetlidir. Sevdâlar yürekleri kanatsalarda, karşılık görmesek de, bir gün gelecek o kanayanlar kabuk bağlayacak ve tatlı bir anı olarak kalacaktır. Aman isyandan uzak kalalım. Akıl vasıtası ile herşeyin iyiysine sahip olalım. Güzel şiirini kutlarım, çok güzel fazla duygu verilmiş bir şiir meydana gelmiş. Saygılar yüreğine.
ttttark
ttttark, @ttttark
21.10.2008 19:49:57
emeğine sağlık
feristah123
feristah123, @feristah123
21.10.2008 19:48:47
Sanki beni dünyaya getirirken kandırdınız


kalu bela diyen sizsiniz

kandırl,ımadınız kandırarak geldiniz
demyanli
demyanli, @demyanli35
21.10.2008 19:46:54
Kızamıyorum size
Bilemediniz işte
Bilemediniz
Bilemediniz
Bilemediniz
Çok güzel dizeler okudum kaleminizden
Tşkler

© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL