Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Sedatça şiirler
Sedatça şiirler

Cahit KOÇYİĞİT abime…

Yorum

Cahit KOÇYİĞİT abime…

0

Yorum

5

Beğeni

0,0

Puan

203

Okunma

Cahit KOÇYİĞİT abime…

Cahit abi

Cahit’tir adı kendisi kalender
Pamuktur,gönle hitap eder
Kendisi yok lakin adı yeter
Adam gibi adam’dır Cahit abi

Güzel günler geçti seninle
Doyum olmadı hoş sohbetine
Un helvası yapardı hep bizlere
Yüreği tertemiz Cahit abi

Bir garip Sedat’ım bu ahvalim
Dilimizde ismin kalır yarım
İşini gücünü rast getirir allahım
Başların tacıdır Cahit abi

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Cahit koçyiğit abime… Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Cahit koçyiğit abime… şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Cahit KOÇYİĞİT abime… şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL