Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
LESKÜY NARUT
LESKÜY NARUT

Ve üşüdüm . . .

Yorum

Ve üşüdüm . . .

0

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

141

Okunma

Ve üşüdüm  . . .

Ve üşüdüm . . .

_____ve üşüdüm
gün oldu saatlerce bekledim
gün oldu  haftalarca  bekledim
gün oldu aylarca bekledim,gün oldu senelerce bekledim
ve gelmedin!,
bir kalbime dokundum,bir resmine dokundum
bir kederime dokundum,bir hüznüme dokundum
ve sen dedim !
ah göğsümde kopan güneşim
gece oldu bekledim
gündüz oldu bekledim,akşam oldu bekledim..
gözlerimden akıttığım  denizim
ve sen gelmedin  !
bir aşkıma  dokundum;bir sevdama dokundum
ve üşüdüm ..!!
___
LESKÜY NARUT



Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ve üşüdüm . . . Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ve üşüdüm . . . şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ve üşüdüm . . . şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL