İnsanın çocuğu ile övünmesi kendisiyle övünmesi demektir. somerset maugham
HASAN ÇAPRAZ
HASAN ÇAPRAZ

RENKLİ GÖZLÜ'M

Yorum

RENKLİ GÖZLÜ'M

0

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

118

Okunma

RENKLİ GÖZLÜ'M




Gözlerin kalbimi kalbimi çaldı
Mazim seninle renklendi,ballandı
Kadirli o büyük aşkla çalkalandı
SIcak ellerin şimdi keşke sinemde olsaydı






24 ocak 2025
Saat;14.40

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Renkli gözlü'm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Renkli gözlü'm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
RENKLİ GÖZLÜ'M şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL