Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
farazi-m
farazi-m

NAZAR ve ZARAR

Yorum

NAZAR ve ZARAR

( 1 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

182

Okunma

NAZAR ve ZARAR

Diyar diyar gez diyar diyar,
Yanında bir güzel yar,
Gelip geçenler size bakar,
Değdirmesinler nazar.
Vermesinler zarar.....

Diyar diyar gez diyar diyar,
Dağları bürümüş kar,
Ovaya inmiş aç kurtlar,
İştahla size bakar..
Vermesinler sakın zarar...

Diyar diyar gezin diyar diyar,
Önünüzde hırçın deniz var,
Sizlere doğru gelen dalgalar,
Şiddetle çarpar ,
Vermesin size zarar...

Farazi gez diyar diyar,
Deme sakın zaman dar,
Sahilde izmaritleri toplar,
Gelmesin balıklara zarar,
Etmesin insanlar nazar....
mersin 2024

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Nazar ve zarar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Nazar ve zarar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NAZAR ve ZARAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ASIKLUZUMSUZ
ASIKLUZUMSUZ, @asikluzumsuz
16.1.2025 12:38:56
5 puan verdi
Merhaba değerli kalem
Gözel bakan güzel görür, gğzel gören güzel yazar
Kutladım kalemini ve eserini
Allah'a emanet olasun, sağlıcakla kalasın
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL