Öyle sitemler vardır ki, bir medihtir ve öyle medihler vardır ki, bir kötülemedir. la rochefaucauld
Aziz Şirinses
Aziz Şirinses

YOLLAR YORDU BENİ

Yorum

YOLLAR YORDU BENİ

0

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

129

Okunma

YOLLAR YORDU BENİ

Doğanın Kış Yazı Bitmez
Kötülerin Sözü Bitmez
El Kızının Nazı Bitmez
Zalim Yarim Yordu Beni

Beni Yıkan Kötü Sözdür
Üstüme Çöken Kem Gözdür
Sanki Benim Yaşım Yüzdür
Zalim Yıllar Yordu Beni

Bir Zalimi Ben Çok Sevdim
Bitmedi Kederim Derdim
Ben Ağır Bir Darbe Yedim
Zalim Kullar Yordu Beni

Bıçak Kemiğe Dayandı
Bütün Yollarım Kapandı
ŞİRİNSES Bıktı Usandı
Zalim Yollar Yordu Beni

Aziz Şirinses - Sizleri

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yollar yordu beni Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yollar yordu beni şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YOLLAR YORDU BENİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL