Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
fizikçi
fizikçi

Vur Boynumu

Yorum

Vur Boynumu

( 2 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

4,5

Puan

143

Okunma

Vur Boynumu

Gel de yeter ki, uzak diyarlardan
Gelmezsem vur boynumu ayrılsın bedenimden başım
İsterse olmasın kuru ekmeğim sıcak aşım
Gelmezsem vur boynumu ayrılsın bedenimden başım

Bilmezsin nasıldır sana olan hislerim
Yalnız yüreğim değil senindir bedenim
Olmaz ya biterse sana olan sevgim
Sevmezsem vur boynumu ayrılsın bedenimden başım

Sevgimden şüphe edip de gitme sakın
Sevince kalpten olur uzaklar yakın
Biterse bir gün sana olan aşkım
Hiç düşünme vur boynumu ayrılsın bedenimden başım

Dillere düşmüş aşkı Şirin ile Ferhat’ın
Destanlaşmış sevdası Kerem ile Aslı’nın
Sen olmazsan gülüm ne önemi var canımın
Sevmeyeceksen vur boynumu ayrılsın bedenimden başım

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

50% (1)

4.0

50% (1)

Vur boynumu Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Vur boynumu şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Vur Boynumu şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
mustafa ertürk
mustafa ertürk, @mustafaerturk1
16.1.2025 17:25:22
4 puan verdi
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL